کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران

وزیران خارجه آمریکا و رژیم صهیونیستی در گفت‌و‌گوی تلفنی ضمن تبادل نظر درباره روابط دوجانبه و موضوعات منطقه‌ای، علیه ایران رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 31
کد خبر: ۱۷۷۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر. در شرایطی که بحران در فلسطین اشغالی بر سر تغییر ساختار قضایی رژیم صهیونیستی همچنان خبرساز است، وزیر خارجه آمریکا با همتای خود در تل‌آویو تماس گرفت و دو طرف علیه ایران رایزنی کردند.

 

«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا با انتشار یک پیام توئیتری خبر داد که با «الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت‌و‌گو تلفنی برقرار کرد.

 

وزیر خارجه دولت جو بایدن توضیحی اجمالی از محورهای رایزنی با همتای رژیم صهیونیستی خود ارائه داد و از گفت‌و‌گوی انها علیه ایران خبر داد.

 

آنتونی بلینکن در توئیت خود نوشت: «ما در مورد اهمیت روابط دوجانبه، تلاش‌ها برای پیشبرد عادی‌سازی (سازش با کشورهای عربی) و تعهدمان به جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی گفتو‌گو کردیم. ایالات متحده همچنان به راه حل دو دولتی متعهد است».

 

وزیر خارجه آمریکا در شرایطی درباره جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی حرف زده که جمهوری اسلامی ایران به کرات بر ماهیت صلح امیز برنامه هسته‌ای خود تاکید داشته و با استفاده نظامی از برنامه هسته‌ای مخالفت کرده است.

 

بلینکن و کوهن در حالی علیه برنامه هسته‌ای ایران موضع گرفتند که آمریکا تنها کشور استفاده کننده از بمب اتمی در جهان است و رژیم صهیونیستی به عنوان تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا، اجازه بازرسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از تاسیسات اتمی خود را نمی‌دهد.

 

وزارت خارجه آمریکا هم بیانیه‌ای درباره رایزنی تلفنی آنتونی بلینکن با وزیر خارجه رژیم صهیونیستی منتشر کرد و در این باره توضیحاتی ارائه داد.

 

طبق این بیانیه، بلینکن در صحبت با الی کوهن بر «اهمیت» روابط دوجانبه آمریکا و رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

 

بنا بر روایت وزارت خارجه آمریکا، آنها درباره «چالش‌های مشترک از جمله ایران و همچنین تلاش‌ها برای پیشبرد منافع متقابل از جمله ادغام منطقه‌ای بیشتر اسرائیل گفت‌وگو کردند».

 

بلینکن بر ادامه تعهد آمریکا به راهکار دو دولتی در قبال فلسطین تاکید و از تلاش‌های اخیر برای کاهش تنش بین اسرائیلی‌ها و فلسطینیان از طریق نشست‌های عقبه و شرم الشیخ استقبال کرد.

 

وزیر خارجه آمریکا در صحبت با همتای رژیم صهیونیستی خود، «بر اهمیت خودداری از اقدامات یکجانبه که تنش‌ها را تشدید می‌کند، تاکید کرد»./فارس

ارسال نظر